• Søndervangskolen
  • Søndervangsvej 3, 8450 Hammel
  • soendervangskolen@favrskov.dk

Valgfag i Indskolingen

Et af de nye tiltag i forbindelse med Søndervangskolens profil er valgfag for 1.-2. klasse. Der er 8 valgfag at vælge imellem - her er det holdet "Mini-sløjd!".

Nyhed billede
I løbet at skoleåret kommer alle 150 elever på 1. og 2. årgang igennem 3 valgfag. Der kan vælges imellem kreativitet, leg og bevægelse, mini-sløjd, IT, kunst og design, natur/udeliv, musik og spil/strategi.
    Frank Kejlberg den 11-08-2016
    Kære elever og forældre
    Onsdag den 17/8 begynder etableringen af vores nye udeområde ved klynge 12.
    Et stor del af pengene er søgt hjem og eleverne har været inddraget i udviklingen af det nye område.
    Det gamle legetårn forsvinder, og et nyt er rammen om et område med både bevægelses- og afslapningszoner.
    Derudover vil sandet forsvinde, i stedet vil græs og gummibelæging være fundamentet.
    Der vil være spærret af i et større område - og det bedes respekteres i både skole- og fritid.
    Annette Hestbech den 10-08-2016

Buskørsel i forbindelse med Hestemarked i Hammel.
    Fra mandag den 29.8 til fre. 2.9, begge dage incl. kører skolebusserne samt rute 314, på ture hvor Hammelhallen betjenes, i stedet til/fra Minervavej nord for Skovvangskolen.
    Området ved thorsvej benyttes af tivoli og kræmmere til opstilling.
    Thorsvej er spærret for al trafik torsdag den 1.9 og fredag den 2. september 2016.                     Det er muligt at vende med busserne på p-pladsen ved Minervavej.                                          Mvh. Trafik og veje, Favrskov Kommune.

Henrik Bernt Madsen den 10-08-2016

Se hvor godt Favrskov Kommune klarer sig mht. elevernes trivsel og læring

Ingen aktuelle nyheder
  • 24-08-2016