• Søndervangskolen

Motionsløb 2018

Traditionen tro afholdt Søndervangskolen sit årlige motionsløb midt i september - nærmere bestemt fredag den 14. september. Der blev løbet, cyklet og leget, så næsten alle fik sved på panden.

Nyhed billede
Her er det elever, der har fart på i Hammel Skov.
    Annette Hestbech den 19-09-2018

NY BØRNE- OG UNGEPOLITIK - VIL DU VÆRE MED? DU KAN STADIG NÅ DET !

Kom til konference om ny Børne- og Ungepolitik i Favrskov Kommune 1. oktober kl. 16.00-21.00 i Hammel Idrætscenter. På konferencen kan du høre den engelske forsker Brenda Taggart og lektor Thomas Iskov give deres bud på, hvad der sikrer kvalitet på børne- og ungeområdet.

Bagefter kan du sætte dit aftryk på politikken i workshops med tematikkerne:

• Forældreansvar og forældreinddragelse

• Fællesskab

• Leg og praktisk læring

• Sunde vaner

• Dannelse

• Tidlig indsats og tæt opfølgning

• Tværfagligt og tværgående samarbejde og sammenhæng

• Inspirerende og alsidige fritidstilbud

Vigtigt! Tilmeld dig her inden 23. september: Tilmelding til konference om ny Børne- og Ungepolitik 1. oktober

Vi sørger for aftensmad og et par hyggelige og arbejdsomme timer. Vi håber at se alle interesserede til en spændende og indholdsrig aften.

Med venlig hilsen, Børne- og Skoleudvalget

Frank Kejlberg den 03-09-2018

Kære forældre og elever på Søndervangskolen,

Jeg er glad for at kunne orientere jer om, at der nu er fundet en afløser til Henrik Bernt Madsen. Et enig ansættelsesudvalg pegede i et stærkt felt på Rene´ Baltzer Guldbrandsen som ny skoleleder på Søndervangskolen. Rene´ er i dag skoleleder på Bavnehøjskolen i Hadsten, og er desuden tidligere viceskoleleder på Østervangskolen i Hadsten igennem 9 år.

Rene´ tiltræder mandag d. 22/10.

Vi ser frem til samarbejdet med Rene´ som skoleleder på Søndervangskolen.

Anne Gammelby Lybecker

Skolechef
    Børn og Skole

Annette Hestbech den 03-09-2018
    I inviteres hermed til konference om ny Børne- og Ungepolitik i Favrskov Kommune 1. oktober kl. 16.00-21.00 i Hammel Idrætscenter (se vedhæftede).
Ingen aktuelle nyheder